Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2006

Ανοιχτή συζήτηση για τα αδέσποτα

Επειδή η αδιαφορία της πολιτείας δεν πάει άλλο και επειδή κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει για τα αδέσποτα ζώα, κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δημοσιεύουμε πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση με θέμα τα αδέσποτα.
Η συζήτηση είναι άτυπη και ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Την Τετάρτη 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006 και ώρα 18:30, η καθιερωμένη πλέον δεκαπενθήμερη ανοιχτή (σε όλους) συνάντηση, θα γίνει στην Παναγούλη 32 Γλυφάδα στην οικία της κας Κήκου Όλγας.

Θέμα της συζήτησης και σ’ αυτή τη συνάντηση θα είναι: «Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος».

Η συζήτηση είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να συμμετέχει.

Αυτονόητη προϋπόθεση είναι ότι θα σεβασθούμε τη διαδικασία (κυρίως όσον αφορά το χρόνο ομιλίας) την προκαθορισμένη θεματολογία (ώστε να μην πλατειάζει η συζήτηση και ξεφύγει από τον αρχικό της στόχο) αλλά και το συνομιλητή μας.

Όσοι αδυνατούν να παρευρίσκονται για οποιοδήποτε λόγο αλλά θα ήθελαν να συμμετέχουν, μπορούν είτε με FAX στο 2108251948 και 2108239000 είτε με email στο gmavrouleas@solon.org.gr να στείλουν κάποια εισήγηση, η οποία θα διαβαστεί στη συνάντηση ή και ακόμη προφορικά στα παραπάνω τηλέφωνα αλλά με τη διακινδύνευση για τους τελευταίους, να μη μεταφερθούν τα λεγόμενά τους όπως ακριβώς θα επιθυμούσαν.

Με εκτίμηση

Άτυπη-ανοιχτή ομάδα εργασίας φιλόζωων και

εκπροσώπων φιλοζωικών σωματείων

* ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ*


1 σχόλιο:

ΦΑΝΤΙ είπε...

Μάλιστα, δράση βλέπω ... εύχομαι και εδω πολλές επιτυχίες.